New social media header!

Elk jaar maak ik een nieuwe omslagfoto voor mijn social-media kanalen. Ik fotografeer veel en is het dus belangrijk om elk jaar een mooie collage te maken van je beste recente foto’s. Een goede eerste indruk is heel belangrijk! Wil jij dat ik voor jouw bedrijf ook een mooie omslagfoto maak? Wacht niet langer en neem contact met mij op.


Every year I make a new cover photo for my social channels. I shoot a lot and so it is important to make a nice collage of your best recent photos. A good first impression…… Do you want me to make a nice cover photo for your company? Don’t t wait, contact me.

Recente reacties

Justin Sinner Pictures Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *